Chałwa pistacjowa 250g
Szybki podgląd
20,00 zł
Oliwki z papryką Florina 200g
Szybki podgląd
22,00 zł
Oliwki bez pestek 200g
Szybki podgląd
20,00 zł
Oliwa Oilympian Koufolias 1L
Szybki podgląd
90,00 zł
Greckie Oregano górskie BIO
Szybki podgląd
20,00 zł
Oliwa z oregano
Szybki podgląd
30,00 zł
Oliwa z rozmarynem
Szybki podgląd
30,00 zł
Oliwa z papryką
Szybki podgląd
30,00 zł
Oliwa pomarańczowa
Szybki podgląd
30,00 zł
Oliwa cytrynowa
Szybki podgląd
30,00 zł

Ocet balsamiczny

23,00 zł

Producent: PAPADEAS
Wysyłka:24 godziny
Produkt dostępny (1 szt.)
Waga:0.80 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:szt.

Ocet balsamiczny Messino, zwany też słodkim, powstał z miłością, wykorzystując wiedzę i wieloletnie doświadczenie w produkcji wyrobów octowych, zawsze wiernie przestrzegając tradycyjnej rodzinnej receptury od lat.

Ocet balsamiczny Messino jest wytwarzany głównie przez zmieszanie moszczu winogronowego z greckim octem winnym i leżakowanie w odpowiednich zbiornikach przez co najmniej 6 miesięcy. Nie dodaje się cukru, a jego słodki smak pochodzi z naturalnej fermentacji moszczu. Jest lekko gęsty, głęboko aromatyczny, o mocnym słodko-kwaśnym smaku, pasuje do niemal wszystkich smaków i doda intensywności potrawom już po jednej kropli.

Ocet balsamiczny ma silne działanie przeciwutleniające, ponieważ zawiera polifenole i ma wiele zalet dla prawidłowego funkcjonowania układu pokarmowego, mózgu i serca.

Używaj octu balsamicznego Messino zarówno podczas gotowania, jak i do dekorowania potraw. Stwórz proste winegrety z oliwą z oliwek i uatrakcyjnij swoje zielone sałatki lub sałatki z gotowanymi warzywami.

Ocet balsamiczny to doskonały składnik wszelkiego rodzaju marynat do grillowanych mięs, grzybów itp. Karmelizuj pieczone warzywa, twórz aromatyczne sosy do dań z makaronu lub używaj go do gaszenia potraw zamiast wina.

Dostępny w szklanych butelkach o pojemności 250 ml i 500 ml.

Nie zawiera glutenu i dodanych cukrów.

Nadaje się do diety wegańskiej.

Ocet balsamiczny Messino jest produkowany na specjalistycznej linii produkcyjnej, która posiada certyfikat systemu jakości ISO:22000:2018. Wykonuje się następujące kroki: mieszany jest ocet winny MESSINO i skoncentrowany sok winogronowy. Produkt pozostaje w zbiornikach w kontrolowanych warunkach przez co najmniej 6 miesięcy, podczas których dojrzewa i naturalnie się koncentruje. Produkt jest filtrowany z zachowaniem jego niepowtarzalnego smaku i konsystencji, butelkowany w ściśle higienicznych warunkach i dystrybuowany do punktów sprzedaży, docierając w idealnym stanie na talerz.

Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!

Napisz opinię

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dot. cookies. Możesz zmienić lub określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.