Krem balsamiczny z truflami
Dla miłośników makaronów i kuchni włoskiej, ale także dla tych, którzy kochają grzyby, Messino stworzyło krem balsamiczny z truflami. Starzony ocet balsamiczny spotyka się z zagęszczonym moszczem i jest idealnie wzbogacony o naturalny aromat czarnej greckiej trufli. Oferuje wyjątkowe połączenie balsamicznej kwasowości i łagodnej słoności, z naturalnie aromatycznym, ziemistym charakterem, intensywnym aromatem trufli i wyjątkowym posmakiem. Wyjątkowy i niezrównany smak kremu balsamicznego z truflą Messino z pewnością wzbogaci każde danie.
Niezbędny składnik każdej potrawy lub kreacji, w której podstawowym składnikiem są grzyby, jak np. placki, risotto, tarty czy sosy. Krem balsamiczny z trufli Messino wykorzystaj do przygotowania aromatycznych sosów do makaronów. Glazuruj pieczone warzywa lub cienkie pizze, dodając im smaku i aromatu. Spróbuj go jako dip lub sos na słonych serach, takich jak parmezan i niskotłuszczowych, takich jak mozzarella i kozi ser, a także jako integralną część deski serów lub wędlin.
Wreszcie odważyć się na słodkie i oryginalne połączenia, jak np. serowy flan z balsamiczną kremową truflą Messino "glaze".
Dostępne w plastikowej butelce 250mlKrem balsamiczny z truflami Messino produkowany jest w specjalistycznej linii produkcyjnej, która posiada certyfikat systemu jakości ISO 22000:2018. Ocet balsamiczny jest mieszany z zagęszczonym moszczem z białych winogron w specjalnych, dużych mikserach. Po osiągnięciu homogenizacji i koagulacji produkt jest aromatyzowany aromatem czarnych trufli i mieszany, aby wydobyć jego naturalne aromaty. Butelkowanie odbywa się w ciągu 24 godzin w ściśle określonych warunkach higienicznych, mając na celu wylądowanie na Twoim talerzu w idealnym stanie, zachowując swoją kwasowość i doskonałą gęstą konsystencję.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.