Greckie Oregano górskie BIO
Szybki podgląd
20,00 zł
FitCukier 70g
Szybki podgląd
18,00 zł
SuperSól solniczka 200g
Szybki podgląd
15,00 zł
SuperSól 500g
Szybki podgląd
18,00 zł
FitCukier Fiołkowy 100g
Szybki podgląd
20,00 zł
FitCukier 100g
Szybki podgląd
20,00 zł
Suszone Figi Kalamata 250g
Szybki podgląd
20,00 zł
Oliwa Trimythos Bio 0,75L
Szybki podgląd
70,00 zł
OliwaTrimythos 0,75L
Szybki podgląd
65,00 zł
oliwki z jalapeno 200g
Szybki podgląd
20,00 zł
Strona głównaOcty i kremy balsamicoKrem balsamiczny trufla
Nowość

Krem balsamiczny trufla

23,00 zł

Producent: PAPADEAS
Wysyłka:24 godziny
Produkt dostępny (2 szt.)
Waga:0.25 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:szt.

Krem balsamiczny z truflami

Dla miłośników makaronów i kuchni włoskiej, ale także dla tych, którzy kochają grzyby, Messino stworzyło krem balsamiczny z truflami. Starzony ocet balsamiczny spotyka się z zagęszczonym moszczem i jest idealnie wzbogacony o naturalny aromat czarnej greckiej trufli. Oferuje wyjątkowe połączenie balsamicznej kwasowości i łagodnej słoności, z naturalnie aromatycznym, ziemistym charakterem, intensywnym aromatem trufli i wyjątkowym posmakiem. Wyjątkowy i niezrównany smak kremu balsamicznego z truflą Messino z pewnością wzbogaci każde danie.

Niezbędny składnik każdej potrawy lub kreacji, w której podstawowym składnikiem są grzyby, jak np. placki, risotto, tarty czy sosy. Krem balsamiczny z trufli Messino wykorzystaj do przygotowania aromatycznych sosów do makaronów. Glazuruj pieczone warzywa lub cienkie pizze, dodając im smaku i aromatu. Spróbuj go jako dip lub sos na słonych serach, takich jak parmezan i niskotłuszczowych, takich jak mozzarella i kozi ser, a także jako integralną część deski serów lub wędlin.

Wreszcie odważyć się na słodkie i oryginalne połączenia, jak np. serowy flan z balsamiczną kremową truflą Messino "glaze".

Dostępne w plastikowej butelce 250ml

Krem balsamiczny z truflami Messino produkowany jest w specjalistycznej linii produkcyjnej, która posiada certyfikat systemu jakości ISO 22000:2018. Ocet balsamiczny jest mieszany z zagęszczonym moszczem z białych winogron w specjalnych, dużych mikserach. Po osiągnięciu homogenizacji i koagulacji produkt jest aromatyzowany aromatem czarnych trufli i mieszany, aby wydobyć jego naturalne aromaty. Butelkowanie odbywa się w ciągu 24 godzin w ściśle określonych warunkach higienicznych, mając na celu wylądowanie na Twoim talerzu w idealnym stanie, zachowując swoją kwasowość i doskonałą gęstą konsystencję.

Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!

Napisz opinię

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dot. cookies. Możesz zmienić lub określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.